Cégek és termékeik

Ezen az oldalon a tudásmenedzsment területén ismert cégeket és termékeiket próbálok bemutatni, természetesen a teljesség igénye nélkül.


 

Ovitas Kft.

20 év tapasztalatával élvonalbeli rendszerekre alapozva minőségi, testreszabott megoldásokat szállít az

  • elektronikus dokumentumkezelés
  • tanúsított iratkezelés
  • moduláris, médium-független tartalomkezelés (tech. dok., jogi anyagok)
  • integrált elektronikus ügyintézés (számlafeldolgozás, szerződéskezelés)
  • tudáskezelés (call center támogatás, automatikus osztályozás)

területén.

OKM Tudáskezelő rendszer – Az Ovitas tudáskezelő rendszer a hatalmas mennyiségű információ kezelésében segíti a vállalatokat.

Gyakori alkalmazási területek: automatikus osztályozás, call centerek támogatása, tudásbázis kezelés, szerviz folyamatok támogatása, intelligens kereső rendszerek.

Mindmanager – Egyedülálló információ-leképezési és megjelenítési technikájával – a gondolattérképek (mind mapek) létrehozásával – a MindManager hathatósan segíti az adatok, ötletek megragadását, összegyűjtését, szervezését, mások elé tárását.

 

DMSONE Zrt.

A DMS One Zrt. immár 15 éve a vállalati folyamatok támogatásának és a hatékony szervezeti kommunikációnak elkötelezett szakértője. Szabadon paraméterezhető szoftvereik olyan kritikus területeken kínálnak hatékony megoldásokat, mint a dokumentumkezelés, csoportmunka és vállalati belső kommunikáció, workflow menedzsment, feladatkezelés és a projektkommunikáció. Szoftvereik ERP és más rendszerekkel is integrálhatóak.

 

ITWISE Kft.

Az ITWise Kft. 2010 óta szolgálja ki KKV partnereinek informatikai igényeit szoftveres, valamint hardveres területen. A BIR (Belső Információs Rendszer) fő feladata a cég munkavállalóival kapcsolatos HR adminisztrációs feladatok időigényének csökkentése, az adatok egységes rendszerben való kezelése, a könnyebb átláthatóság biztosítása. A vállalaton belüli hatékony információáramlást és a hibakezelés optimalizálását támogatja a Táv- és csoportmunka modul. Létrehozható vállalati tudásbázis, hierarchikus struktúrába rendezve tölthető fel szöveged dokumentumok vagy csatolt fájlok. A vállalati tudásbázis bővíthető a Tudásmenedzsment modul használatával, ahol egységes rendszerben kezelhetőek a különböző közérdekű dokumentumok, segédanyagok, oktatási anyagok, munka- és tűzvédelemmel kapcsolatos információk. A felvitt dokumentumok bármely jogosultsággal rendelkező felhasználó által elérhetők, értékelhetők vagy akár szerkeszthetővé is tehetők.

MONTANA Kft.

A MONTANA több mint huszonnyolc éve a magyar informatikai piac meghatározó középvállalkozása.  Ez idő alatt olyan tapasztalatra és szaktudásra tettek szert, amelynek köszönhetően képesek szinte bármely szektor igényeit a legmagasabb színvonalon kielégíteni. Stratégiájuk középpontjában önálló megoldásfejlesztő tevékenységük áll, ezért rendkívül fontos szerepet játszik vállalatuknál a KREATIVITÁS és az INNOVÁCIÓ. Olyan alkalmazások kidolgozására koncentrálnak, amelyek a gazdaság kiemelt szereplőinek problémáira nyújtanak megoldást.

A Montana az elsőként kezdett el mesterséges intelligencia alapú szöveganalitikai megoldásokkal foglalkozni a magyar piacon. Évtizedes tapasztalunk és saját fejlesztésű tartalomelemző, szolgáltató megoldásaink a piac legkisebb szereplőitől kezdve a legnagyobbakig mindenki számára megkönnyítik a szövegekben rejlő rejtett összefüggések automatikus feltárását.

LEXPERT – ÚJ KORSZAK A JOGI INFORMATIKÁBAN

NAPRAKÉSZ – AZ INFORMÁCIÓ HÁZHOZ JÖN!

TRSOFT 2000 Kft.

A cég közepes méretű cégek vezetőinek segít létszámbővítés nélkül megnövelni a kapacitásukat valamint segít pontosan és naprakészen átlátni és megtervezni a vállalat folyamatait, költségeit. Ehhez egy olyan rendszert fejlesztettek ki, amely rendelkezik az egyedi fejlesztésű programok rugalmasságával és a dobozos szoftverek árelőnyével és megbízhatóságával.

INFO-LEAN TM rendszer –  Ezzel a programmal és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokkal azoknak a megrendelőknek kínálnak professzionális megoldást, ahol

  • munkakörönként sok embernek kell átadni, lényeges és egyforma tudásanyagot
  • egymásra épülő tudásanyagokat kell elsajátítani
  • különböző tudásanyagra van szükség más-más pozíciókban, munkahelyeken
  • fontos a visszajelzés és a hallgatók/ munkatársak kompetencia mérése
  • mentori rendszerben is ellenőrizni kell a megszerzett tudás gyakorlati alkalmazását

 

ARTUDÁSMENEDZSMENT Kft.

Az ARTudásmenedzsment Magyarország meghatározó e-learning és tudásmenedzsment szakértő és fejlesztő vállalkozása, amely tapasztalatával, lendületével és újító hozzá állásával segíti ügyfeleit az e-learning bevezetés, tartalomfejlesztés és keretrendszer üzemeltetési kérdések hosszú távú, hatékony megoldásában.

Tudásmonitor – Az ARTudásmenedzsment TudásMonitor rendszere egyedülálló szolgáltatás Magyarországon. Egyszerre kínál egy informatikai eszközt, amellyel felmérhető a munkatársak tudásszintje, egy módszertant, amely segítségével a megfelelő kérdések feltehetők és az eredmények elemzését is..

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s